sestdiena, 2020. gada 17. oktobris

Vecais jaunais biskvīts






Sveiciens, visiem, krāsainajā rudenī!

Runāšu atklāti - ja man nebūtu jāpielieto tik lielas pūles gatavošanas procesa fotografēšanai, recepšu būtu vairāk🙈. Turklāt, pa šiem 7 gadiem, kopš šeit rosos, ir izveidojušies tik daudz labi kūku gatavošanas kanāli ar skaistām bildēm, ka man rodas vēlēšanās visas savējās izdzēst😅. 

Labi, tagad gan runāšu par tēmu. 
Esmu sev atklājusi kādu lielisku biskvīta recepti* un nevaru ar to nepadalīties. Kas tad šajā receptē ir tik īpašs? Īpaši ir divi gatavošanas soļi - olu putošana kopā ar cieti un miltu iemaisīšana ar mikseri, nevis lāpstiņu. Vai maisot ar mikseri biskvīts nesakritīs?  Manuprāt, nedaudz mazinās tā apjoms, bet tā kā man labāk patīk mazāk uzpūsta biskvīta struktūra, tad šī recepte ir tieši manā gaumē. Turklāt, biskvīts ir mitrāks un stabilāks kūkas būvēšanas procesā.
Katrā gadījumā, rosinu Jums pamēģināt, varbūt iepatīkas😃.

Gadījumā, ja Jūs dodat priekšroku ļoti pufīgam tortes biskvītam, tad iesaku iemēģināt recepti poļu biskvīts , pēc tam būs iespēja salīdzināt.