Kūka ar Ziemassvētku garšu |
Es esmu
Mani sauc Jana. Esmu traka uz kūku cepšanu. Lai dalītos savā priekā, izveidoju pierakstus. Priecāšos par katru, kurš šeit piestās uz brīdi.
Ja vēlies man kaut ko pateikt, labprāt gaidīšu Tavu ziņu e-pastā - jana.stendzenieki@gmail.com
pirmdiena, 2013. gada 25. novembris
trešdiena, 2013. gada 20. novembris
Vieglais sviesta krēms
Noteikti vēlos padalīties ar vieglā sviesta krēma (Franču sviesta krēms) recepti, jo tas ir ne tikai gards krēms tortēm un kūkām, bet arī plastisks un ļoti noturīgs. Krēmu pārsvarā izmanto tortes virsmu pārklāšanai un dekorēšanai, taču kā pamata pildījums tas tiek izmatots tādās tortēs kā Cielaviņa un Roko.
pirmdiena, 2013. gada 18. novembris
Kaimiņienes speķa pīrādziņi
Svētkiem tuvojoties mūsu māja smaržo pēc pīrāgiem. Katrai saimniecei parasti ir sava pārbaudītā pīrāgu recepte un arī man tāda ir. Pīrāgu recepti manai mammai iedeva kaimiņiene, kuras nu jau vairs nav. Recepte ir lieliska, pīrādziņi vienmēr izdodas izcili, tie ir mīksti, pufīgi nākamajā un arī aiznākamajā dienā (ja sagaida to:))
sestdiena, 2013. gada 9. novembris
piektdiena, 2013. gada 8. novembris
Vēl viena garšīga medus kūka
Izmēģinu medus kūku receptes. Garšīga bija dzimšanas dienas medus kūka, bet tikpat mutē kūstoša ir arī tīmeklī (cālí) aizgūtā medus kūkas recepte. Kūka ir viegli pagatavojama un tiešām garšīga:))
Abonēt:
Ziņas (Atom)