Es esmu

Mani sauc Jana. Esmu traka uz kūku cepšanu. Lai dalītos savā priekā, izveidoju pierakstus. Priecāšos par katru, kurš šeit piestās uz brīdi.
Ja vēlies man kaut ko pateikt, labprāt gaidīšu Tavu ziņu e-pastā - jana.stendzenieki@gmail.com

trešdiena, 2013. gada 20. novembris

Vieglais sviesta krēms


Noteikti vēlos padalīties ar vieglā sviesta krēma (Franču sviesta krēms) recepti, jo tas ir ne tikai gards krēms tortēm un kūkām, bet arī plastisks un ļoti noturīgs. Krēmu pārsvarā izmanto tortes virsmu pārklāšanai un dekorēšanai, taču kā pamata pildījums tas tiek izmatots tādās tortēs kā Cielaviņa un Roko.

pirmdiena, 2013. gada 18. novembris

Kaimiņienes speķa pīrādziņi






Svētkiem tuvojoties mūsu māja smaržo pēc pīrāgiem. Katrai saimniecei parasti ir sava pārbaudītā pīrāgu recepte un arī man tāda ir. Pīrāgu recepti manai mammai iedeva kaimiņiene, kuras nu jau vairs nav. Recepte ir lieliska, pīrādziņi vienmēr izdodas izcili, tie ir mīksti, pufīgi nākamajā un arī aiznākamajā dienā (ja sagaida to:))

sestdiena, 2013. gada 9. novembris

piektdiena, 2013. gada 8. novembris

Vēl viena garšīga medus kūka





Izmēģinu medus kūku receptes. Garšīga bija  dzimšanas dienas medus kūka, bet tikpat mutē kūstoša ir arī tīmeklī (cālí) aizgūtā medus kūkas recepte. Kūka ir viegli pagatavojama un tiešām garšīga:))